Administratie

Schoolkalender

Download hier de kalender schooljaar 2017-2018.

Schoolreglement

Voor de volledige versie van het schoolreglement klik hier of download het hier.

Oudervereniging

Welkom bij de ouderraad van het KA Koekelberg!

Vanaf dat je kind ingeschreven is in deze school ben je eigenlijk automatisch lid van de oudervereniging en dus welkom op onze vergaderingen... We proberen die te beperken tot een vijftal avonden per schooljaar. Wij houden jullie ook op de hoogte via een nieuwsbrief die 4 maal per jaar bij het rapport zit. Je kan deze nieuwsbrief ook via de website van de school lezen, alsook op smartschool.

Wie zit in de ouderraad?

De ouderraad bestaat voornamelijk uit ouders. De directie is er vertegenwoordigd en we proberen sinds kort ook een vertegenwoordiger van onze leerlingen op de vergaderingen uit te nodigen. Zo vormen wij een “brug”: leerkrachten/directie - ouders - leerlingen.

Waarom een ouderraad?

Aarzel niet: spring eens binnen!

Dit alles kan niet zonder jullie hulp, mening, ideeën,… ! Wij zijn steeds op zoek naar ouders die zich bij ons willen aansluiten zodat we voelen wat er onder de ouders en leerlingen leeft. Door zo representatief mogelijk te zijn voor de populatie van deze Unesco-school houden we de vinger aan de pols van de onderwijsplek die we uitkozen voor onze kinderen.

... en word ook lid van de ouderraad!

Je kan werkend of steunend lid worden van de ouderraad. Graag verwelkomen wij u op één van onze vergaderingen! Wil je meedenken en -doen, of gewoon af en toe eens de handen uit de mouwen steken: ook dan ben je meer dan welkom! Een steunend lid wordt vooral aangesproken om te helpen bij een evenement. Een werkend lid volgt ook alle vergaderingen en steekt steeds een handje toe bij een evenement. Zowel steunende als werkende leden ontvangen de verslagen van de vergaderingen via mail. Voor meer inlichtingen neem je contact op met onze voorzitster Niki Vranken, via het e-mailadres niki.vranken@gmail.com of gewoon even bellen naar 0475/958 372.

Nieuwsbrief:

Klik hier

Leerlingenraad

De leerlingenraad bestaat uit ongeveer 15 actieve leden, uit verschillende graden, die zijn onderverdeeld in 4 commissies:

Mocht je nog ideeën, vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om één van onze leden aan te spreken of om zelf eens een kijkje te komen nemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!!! Je kan je voorstellen ook gewoon mailen naar ons e-mailadres: www.leerlingenraad.kak@hotmail.com

Schoolrestaurant

Het schoolrestaurant opent de deuren op alle schooldagen, behalve op woensdag.

We bieden de leerlingen voedzame en qua prijs-kwaliteitverhouding correcte maaltijden aan.

Inschrijven gebeurt op voorhand zodat de maaltijden tijdig kunnen besteld worden. Deze communicatie gebeurt op basis van een formulier dat u wordt toegestuurd via smartschool. Een inschrijving is pas geldig bij ontvangst van dit ingevuld formulier.


De menukaart:

Volledige dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) 3.70 Euro
Vegetarische dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) 3.70 Euro
Broodje met beleg 2.50 Euro
Broodje met beleg en groenten 2.70 Euro

Water kan je gratis krijgen.