Inschrijven

INFOAVOND

Beëindigt uw kind weldra het basisonderwijs, om daarna de stap te zetten naar het secundair onderwijs? Geen eenvoudige noch onbelangrijke stap!

Het is een hele verantwoordelijkheid om net die school te kiezen die de beste kansen biedt én die bovendien ook aansluit bij de verwachtingen en de persoonlijkheid van uw kind. Allemaal prangende kwesties die de beslissing er absoluut niet eenvoudiger op maken.

Wij willen u graag kennis laten maken met onze school, en de verschillende richtingen die wij aanbieden in de eerste graad. Daarom verwelkomen wij u graag op een infomoment voor ouders op maandag 12 november om 19.30 uur. Wij lichten u die avond toe wat we te bieden hebben, wat het Atheneum Unesco zo uniek maakt en hoe de inschrijvingsprocedure werkt.

Wij kijken er in ieder geval naar uit om u te mogen ontvangen! Om praktische redenen vragen wij u aan te melden via https://bit.ly/2q6up2Y .

Alle informatie i.v.m. een inschrijving in een Brusselse Nederlandstalige school kan je vinden op deze website: www.inschrijveninbrussel.be

 

Specifieke informatie i.v.m. inschrijven in ONZE school wordt later toegevoegd.

Als je vandaag al een concrete vraag hebt, mag je altijd een mail sturen naar de school, of eens bellen.

 

klas