Welkom op de Campus Unesco Koekelberg

Het Atheneum Unesco Koekelberg is een Nederlandstalige secundaire school van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en behoort tot Scholengroep 8 - Brussel. We bieden elke jongere kansrijk, ambitieus en kwaliteitsvol onderwijs aan waar voldoende ruimte is voor het ontwikkelen van de eigen identiteit. Binnen een aangenaam schoolklimaat en een schitterend nieuw gebouw inspireren en motiveren we leerlingen om talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Op deze website vindt u in de eerste plaats belangrijke info over de school en inschrijvingen. Geregeld vullen wij deze info aan met nieuwtjes en foto’s.

gebouw
gebouw

Studierichtingen 2021-2022

Onze school bereidt leerlingen voor op hogere studies. We bieden vanaf schooljaar 2021-2022:

  • in de eerste graad A-STROOM;
  • in het eerste jaar van de tweede graad: finaliteit DOORSTROMING;
  • in het tweede jaar van de tweede graad en in de derde graad: ASO.

Via deze link vind je al onze studierichtingen, de lessentabellen en hulp bij het kiezen wanneer je overstapt naar een nieuwe graad: Studierichtingen

Inschrijvingen 2022-2023

Wil uw zoon/dochter in september 2022 starten in onze school?

INFORMATIE over INSCHRIJVEN op onze school:

 

INSCHRIJVEN 1ste jaar

  • maart: aanmelden op inschrijveninbrussel.be

INSCHRIJVEN 2de t.e.m. 6de jaar: vanaf 16 mei 2022, 9u

VOOR IEDEREEN
Telefonisch of via mail: info@atheneum-koekelberg.be, kan u altijd meer informatie krijgen over onze school. 

 

OPENDEUR

Onze traditionele opendeurnocturne kon in het begin van 2021niet doorgaan en werd noodgedwongen vervangen door een virtuele editie: maak kennis met onze school via deze Sway!

GOED NIEUWS: in MAART 2022 (niet in februari zoals eerder werd gemeld) plannen we opnieuw een OPENDEURNOCTURNE: wij onderzoeken momenteel de mogelijkheden om die zo veilig mogelijk te organiseren. We plannen sowieso verscheidene kleinere avonden waarvoor vooraf ingeschreven moet worden (inschrijvingsformulier volgt heel binnenkort). Maar noteer alvast dat dit de data zijn waarop we onze deuren openzetten: dinsdag 8, donderdag 10, maandag 14 en dinsdag 15 maart. 

Inschrijven voor onze opendeurnocturnes lukt niet meer: alle avonden zijn VOLZET!

Tip: Wil je de video's graag wat groter bekijken, vergroot deze Sway dan door op de 4 pijltjes te klikken naast het tandwieltje.

Onze school op sociale media

Je kan het leven op onze school volgen via Facebook: https://www.facebook.com/K.A.Koekelberg

en Instagram: http://www.instagram.com/atheneumunescokoekelberg

Onze leerlingen en hun ouders kunnen alles wat gebeurt op school ook volgen via smartschool: https://kakoekelberg.smartschool.be/

september 2022

ma di wo do vr za zo
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

INFORMATIEAVOND VOOR OUDERS van nieuwe leerlingen schooljaar 2022-2023

Op maandag 15 november: GEEN infoavond voor OUDERS van nieuwe eerstejaarsleerlingen voor schooljaar 2022-2023 

HELAAS kunnen wij de geplande informatieavond niet laten doorgaan op school: de huidige, stijgende coronacijfers laten ons niet toe om de talrijk ingeschreven ouders 100% coronaproof op school te ontvangen. Wij willen geen enkel risico nemen en annuleren daarom onze infoavond. Dank voor uw begrip.

WEL goed nieuws is, dat u meer informatie over de school kan vinden in de Sway, elders op deze pagina. U kan ons uiteraard contacteren mocht u nog vragen hebben. 

 

Het informatiemoment voor de kinderen van het vijfde en zesde leerjaar staat gepland in maart 2022: alle opendeurnocturnes zijn ondertussen VOLZET. 

 

klas