INSCHRIJVINGEN

INSCHRIJVINGSPROCEDURE: ALGEMEEN

INSCHRIJVEN VOOR HET EERSTE JAAR


Zit uw kind in het zesde leerjaar? Ja?

Dat betekent dat u voor volgend schooljaar uw zoon of dochter opnieuw dient in te schrijven in een secundaire school naar uw keuze.

Het Lokaal Overleg Platform besliste, in navolging van de bepalingen binnen het Decreet Gelijke Onderwijskansen, op welke manier u dat kan doen. 

Meer informatie kan je op school krijgen bij de heer Van Geertruyen, adjunct-directeur. 

 

 

INSCHRIJVEN VOOR HET TWEEDE TOT EN MET HET ZESDE JAAR


U kan zich rechtstreeks aanmelden bij de school, telefonisch of via mail: info@atheneum-koekelberg.be, VANAF de eerste woensdag NA de paasvakantie, 22 april 2020.

U krijgt dan een afspraak om langs te komen om de inschrijving te vervolledigen. Breng zeker het recentste schoolrapport mee en de identiteitskaart van uw zoon/dochter en van één van beide ouders. 

 

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW: 

Wil je onze school leren kennen? Eind maart 2020 organiseren we nog een nieuwe infosessie voor onze neveninstromers. Meer info volgt begin 2020.

 

Graadcoö 1ste graad

INSCHRIJVINGSPROCEDURE: OP ONZE SCHOOL

Indien u uw kind mag inschrijven in het eerste jaar in ons Atheneum Unesco, neemt u contact op met de adjunct-directeur, dhr. Dirk Van Geertruyen, via het telefoonnummer 02/468.20.40 of via het mailadres dirk.vangeertruyen@atheneum-koekelberg.be.

Graadcoö 1ste graad