INSCHRIJVINGEN

INSCHRIJVINGSPROCEDURE: ALGEMEEN

INSCHRIJVEN VOOR HET EERSTE JAAR


Zit uw kind in het zesde leerjaar? Ja?

Dat betekent dat u voor volgend schooljaar uw zoon of dochter opnieuw dient in te schrijven in een secundaire school naar uw keuze.

Het Lokaal Overleg Platform besliste, in navolging van de bepalingen binnen het Decreet Gelijke Onderwijskansen, op welke manier u dat kan doen. 

Meer informatie kan je op school krijgen bij de heer Van Geertruyen, adjunct-directeur. 

 

 

INSCHRIJVEN VOOR HET TWEEDE TOT EN MET HET ZESDE JAAR


U kan zich rechtstreeks aanmelden bij de school,  tussen 2 juni tot 30 juni via deze link https://bit.ly/35St6sF .

We nemen dan contact met u op voor de definitieve inschrijving, dat kan alleen na afspraak. Breng zeker het recentste schoolrapport mee en de identiteitskaart van uw zoon/dochter en van één van beide ouders.

Telefonisch of via mail: info@atheneum-koekelberg.be, kan je altijd meer informatie krijgen over onze school. 

 

 

 

 

Graadcoö 1ste graad

INSCHRIJVINGSPROCEDURE eerstejaarsleerlingen OP ONZE SCHOOL

Normale procedure

Indien u uw kind mag inschrijven in het eerste jaar in ons Atheneum Unesco, neemt u contact op met de adjunct-directeur, dhr. Dirk Van Geertruyen, via het telefoonnummer 02/468.20.40 of via het mailadres dirk.vangeertruyen@atheneum-koekelberg.be

CORONA-update mei 2020:

De effectieve inschrijvingen voor het eerste jaar zullen voor schooljaar 2020-2021 VIA MAIL gebeuren. Ouders moeten NIET naar school komen om hun kind in te schrijven. De school stuurt de in te vullen documenten naar de ouders van leerlingen die in onze school kunnen starten op 1 september 2021.

Wie niet is toegewezen aan onze school, dient zelf de school te contacteren om het weigeringsdocument te bekomen: contacteer in dit geval de adjunct-directeur: dirk.vangeertruyen@atheneum-koekelberg.be.

 

Graadcoö 1ste graad